Webdesign

‘’Het is niet de vraag of uw bedrijf een website moet hebben, maar hoe deze wordt opgebouwd om optimaal resultaat te behalen.’’

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf en moet daarom alles omvattend zijn. De klant moet in korte tijd in staat zijn uw bedrijfsidentiteit, bedrijfsdoelstellingen en mission statement tot zich te nemen. Het integraal en juist over laten komen van de bedrijfsaspecten gaat hand in hand met het webdesign. De vormgeving van een website bepaalt in split second of de klant al dan niet op de website blijft. Een fraai en gepast design zorgt er dus  in eerste instantie voor dat de klant toekomt aan het kennismaken met uw bedrijf. 

Een website is meer dan een verzameling webpagina’s, het is een doordacht geheel. Een eersteklas website brengt uw bedrijfsidentiteit intuïtief in de look-and-feel van de website, zonder de klantervaringen te verhinderen. Een vakkundig bouwwerk dat technisch solide is afgestemd en adaptief is voor de toekomst. Een website moet uw product- en/of dienstenportfolio optimaal belichamen. 

Meesmarketing stelt uw eigen ideeën en opvattingen centraal als uitgangspunt. Wij zetten een plan uit en realiseren uw website tot in de puntjes, gericht op conversie. Onze aanpak kenmerkt zich door vier pijlers die als basis worden gebruikt, zij vormen het fundament. Deze pijlers zijn cruciaal om te zorgen voor een website die relevant is én blijft in het digitale landschap. De vier pijlers zijn als volgt: zoekmachineoptimalisatie, UI en UX design en webdesign.

Meesmarketing is bij uitstek geschikt en bedreven om een visuele website en bijbehorende technologie met elkaar in harmonie te brengen. Wij doen er alles aan om tot een goed resultaat te komen. De wow-factor van de website moet doorsijpelen in alle aspecten waaruit een website bestaat: van het framework tot aan de pixels op beeld van elk device. Zo creëert Meesmarketing een website die relevant is, én blijft. Wij zijn overtuigd van de essentie van de vier pijlers en het gebruikt hiervan. Het resultaat is een website die mooi oogt en daarbij ideaal converteert.