UI & UX Design

Het bouwen van een website of webshop kenmerkt zich door de inzet van meerdere disciplines. De user-interface legt het accent op de uiterlijke vormgeving van een website, met de achterliggende kennis dat een goede interface zorgt voor een probleemloze overdracht aan digitale informatie aan de klant. User-experience bedient een dieper aspect van de website, het focust zich op de ervaring en psychologie van een bezoeker. De inzet ervan kan ook worden doorgetrokken tot na de aankoop. 

Al met al zorgt UX-design voor een vlekkeloze klantervaring bij het afleggen van het pad door de website. UI-design voorziet in het prikkelend en aantrekkelijk maken van dit pad. De integratie van de twee disciplines zorgt voor overeenstemming die zorgt voor uitmuntende resultaten op het gebied van klantbevrediging en conversieoptimalisatie. 

De twee disciplines zijn complementair en kunnen niet zonder elkaar. Een website die de klant zo goed mogelijk bedient, heeft absoluut een degelijke implementatie nodig van deze twee gebieden. 

Meesmarketing zorgt voor de belichaming van uw product of dienstportfolio, met als doel de user flow te optimaliseren. Het resultaat is een website die gemakkelijk communiceert met de klant en zodoende de beste begeleiding verzorgt naar een conversie. Door terug te gaan naar de kern(behoeften) van uw doelgroep, is het bepalen van een strategie mogelijk en kan er gewerkt worden aan de (micro)interacties met zaken als optimalisatie in de grafische elementen en gebruikservaring.

Meesmarketing helpt u de twee disciplines naadloos af te stemmen op elkaar met als resultaat een intuïtieve website op basis van de klantbehoeften. Meesmarketing brengt UI-design en UX-design in harmonie met uw bedrijfsdoelstelling, zo creëren wij een prettige user-flow die aan de wensen en kenmerken van uw doelgroep voldoet.