Search Engine Optimizing

Search Engine Optimizing  is het proces van website pagina’s hoger laten ranken op de zoekmachines. De activiteiten hiervan omvatten het optimaliseren van de ranking factoren die de zoekmachines hanteren, de zoekervaring van de bezoeker in beeld brengen, de kwaliteitsindicatoren opvolgen en (onder andere) linkbuilding.                               

SEO is wellicht het cruciale gedeelte in uw bedrijfspromotie en mag zeker niet ontbreken wanneer u op lange termijn organische bezoekers naar uw website wilt trekken.

SEO is een kunst ansich. Een journey die geen eindstreep kent en zich noodzaakt het constante avontuur aan te gaan. De zoekmachines ontwikkelen zich constant. SEO is geen Blitzkrieg, maar een lange termijn visie waar je je autoriteit moet claimen en bewaken. De doelstelling van een zoekmachine is helder en ongecompliceerd, namelijk: de meest relevante website voor de bezoeker tonen. Echter is het algoritme en de techniek hierachter zeer complex en bovenal houden de zoekmachines de meerderheid van hun processen verborgen. Het is taak een vinger te krijgen achter de (meermaals) cryptische ontwikkelingen die zich onder water afspelen.

Bij Meesmarketing beginnen we met een nulmeting, hierin wordt de huidige positie van uw website, webpagina’s en zoekwoorden in kaart gebracht. Meesmarketing stippelt de lijn uit met als onbetwistbare bestemming: uw persoonlijke einddoel.

Afgestemd op uw situatie wordt er middels een straight approach naar het doel gewerkt. Meesmarketing neemt alle betrokken aspecten van links tot rechts onderweg onder handen.

Het rendement? Een maximale synergie en afstemming van de waarden van SEO: Techniek, Relevantie en  Autoriteit.