Photo & Video

Het is herhaaldelijk aangetoond dat visuele content(foto & video) in de e-commerce de beleving van de klant vergroot.  Mensen kunnen vanaf hun (beeld)scherm de producten of diensten niet fysiek bezichtigen, wat een groot nadeel van e-commerce is. Het product of dienst zo goed mogelijk laten beleven komt vaker centraal te staan in de e-commerce. Een bedrijf dat visueel aantrekkelijk oogt heeft een voorsprong op de concurrentie.

Visuele content helpt om ingewikkelde processen makkelijk naar de klant over te brengen. Zo kan er bij een moeilijke dienst of een product met een hoge aanschafprijs gebruik gemaakt worden van kwalitatieve foto of video die dit allemaal uitlegt. Dit zorgt voor de klant een goed mogelijk gelukte aankoop wat tevens leidt tot een en een zo min mogelijke retour. Een win-win situatie.

E-commerce foto- en videografie vereist een andere aanpak dan de reguliere. Goed kwalitatief beeld is hierbij van belang. Bij e-commerce gaat het erom hoe het beeld de klant zo snel en ver mogelijk overhaalt tot een aankoop. Een beeld moet de beleving versterken. De emoties en gevoelens van de klant moeten worden aangesterkt. Een foto versterkt de ervaring van de klant en helpt deze in het aankoopproces.

Meesmarketing helpt om uw in de ondersteuning en implementatie van foto- en videomarketing. We fotografen en videograferen hoogwaardig kwalitatief beeld voor uw bedrijf om zo de (shop)ervaring te vergroten van uw bedrijf. Meesmarketing biedt een uitgebreide visual production om uw bedrijfskwaliteit te verhogen.