Animation

Animatie weergeeft een illusie van beweging door het snel afspelen van stilstaande beelden, zogenaamde frames. Dit kan zich uiten in animatiefilms, bewegende logo’s, 3D-effecten. etc.

Animatie typeert zich vanuit de filmindustrie als beeldende kunst, maar heeft zich in de marketing ook bewezen als zeer efficiënt. Animatie gaat vaker een grote rol spelen omdat visuele beeld steeds meer van belang wordt in de marketingwereld. Een animatie vergroot de waarde van uw bedrijf doordat het u uniek maakt in wat u bent en doet.

Door bijvoorbeeld uw logo in een animatievorm te gieten kunt u als bedrijf authenticiteit creëren en door bijvoorbeeld een uitleganimatie film te maken kunt u een ingewikkelde dienst makkelijker overbrengen naar uw klant.  Door op in te gaan van details kunt u zich onderscheiden van uw concurrentie. Een animatie is tijdloos en helemaal van nu. Een investering in animatie loont, omdat een animatie jaren meegaat.

Animatie is een tijdrovend proces en vergt een precisie aanpak in de details. Meesmarketing heeft een expertise in animatie en afhankelijk van uw verhaal zorgen wij ervoor dat de juiste animatie wordt ingezet. Meesmarketing investeert in uw verhaal en zorgt dat deze zorgvuldig naar buiten wordt gecommuniceerd. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket aan met betrekking tot animatie. Zo bent u gegarandeerd dat een juiste animatie-techniek voor uw verhaal gebruikt wordt.